Zwembadafdekking

Zwembadafdekking laat u leveren door Rubbens Dekzeilen. Wij zijn uw ervaren en vertrouwde partner in het geven van advies tot aan de daadwerkelijke levering en montage. Met een keuze voor ons team bent u verzekerd van kwaliteit. Meer dan 40 jaar ervaring, gebruik van enkel hoogwaardige materialen en moderne machines en uitgebreide service liggen aan deze kernwaarde ten grondslag. Bovendien bieden wij desgewenst ook maatwerk. Wat wenst u nog meer?

Zwembadafdekking: geheel naar wens geproduceerd, geleverd en gemonteerd

Zwembadafdekking zorgt ervoor dat het zwembad water langer proper blijft en draagt bij aan een goede conditie van het zwembad zelf. U heeft bij ons keuze uit diverse zwembadzeilen, welke bovendien geheel aan te passen zijn naar uw wensen en voorkeuren:

  • Bubbledoek als zomerzeil (400 micron silver of black of 500 micron gold)
  • Trevira winterzeil met of zonder gaas
  • Oprolsysteem (standaard of delux)
  • Liners voor zwembaden op maat gemaakt (verschillende diktes)

Meer weten over zwembadafdekkingen? Neem contact op!

De afwerking van het zwembadzeil kunt u ook met een gerust hart aan ons overlaten. Dit is standaard steeds afgeboord voorzien van ringen waar u wenst. Neem contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de kostprijs van zwembadafdekking voor zwembaden. Dit kunt u doen door te bellen met een van onze medewerkers via telefoonnummer 03/646.91.16.

Contacteer ons
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Vraag of opmerking: