03 646 91 16

Over ons

Dekzeilen Rubbens n.v. is uitgegroeid tot een familiebedrijf. Het werd opgericht in 1982 door Freddy Rubbens. Sinds die oprichting is het bedrijf gelegen te Merksem, Vrijhandelstraat 48.
Zijn zoon Jimmy Rubbens zit sinds 1993 mee in de zaak. De opvolging en verderzetting werd op deze manier dus gegarandeerd. Sinds 2012 is Jimmy de zaakvoerder en kan hij nog steeds rekenen op de know-how van zijn vader.

Vader en zoon hebben dezelfde visie, namelijk: investeren in de toekomst. Beiden willen qua techniek steeds meer vooruitgang en modernisering. Daarenboven vinden ze beiden een goede service heel belangrijk!! KLANT IS KONING!

Historiek

In 1995 kochten we onze eerste snijplotter aan, zodat we sindsdien ook kleefletters en stickers konden snijden.

Tot 2000 maakten wij vooral containerzeilen en vrachtwagenzeilen, maar ook voortenten en zwembadzeilen e.d.
Nadien zijn we ons gaan verdiepen in andere specialiteiten zodat ons gamma nog uitgebreider werd.

In 2003 werd een hoogfrequent lasmachine aangekocht om een zo nog mooiere en sterkere lasnaad te kunnen aanbieden. Uiteraard is deze vorm van lassen millieubewuster, want er komen geen dampen meer vrij.

Onze eerste digitale printer werd in 2006 aangekocht, zodat we niet enkel letters kunnen inschilderen, maar ook teksten en foto's kunnen printen. Dit opende nieuwe perspectieven en al snel bracht dit het nodige werk met zich mee. Het is Jimmy zelf die er zich over ontfermt en vaak echte kunstwerkjes neerzet.

In 2010 kochten we dan onze derde printer aan die wel tot 320cm breed kon printen. Door allerlei omstandigheden hebben we deze niet meer vervangen en kiezen we bewust voor kwaliteit in plaats van kwantiteit.
Ons laatste paradepaardje mag gezien worden en ook het resultaat mag er zijn. Echte fotokwaliteit!!! Sinds kort zijn we dan ook overgeschakeld op BIO inkten, wat beter is voor mens en dier.

In 2014 ging vader op welverdiend pensioen, maar liet zich nog wekelijks op het bedrijf zien om overal te helpen waar hij kon.

Ook de corona periode 2020 en 2021 hebben we doorstaan. We laten graag deze moeilijke periode achter ons en kijken graag naar de toekomst.

Uiteraard weet u na deze opsomming van machines nog niet wat wij exact allemaal maken. We kunnen hier pagina's over vol schrijven, maar het lijkt ons interessanter dat we dit illustreren met enkele foto's. Blader gerust eens doorheen heel onze website.


Veel kijkgenot,
Jimmy Rubbens