03 646 91 16

Bachen Rubbens, Specialist in dekzeilen en afdekzeilen

Wij zijn gesloten op:


22 juli tot en met 28 juli  2024
12 augustus tot en met 18 augustus 2024

Over ons

Dankzij onze roots in de belettering van industriële dekzeilen leerden we elk materiaal en grondstof uitvoerig kennen. Het is die passie voor vakmanschap en een neus voor technologische vooruitgang die ons bedrijf liet uitgroeien tot een vaste waarde. Diversiteit, maatwerk en een gepaste prijs vormen permanente pijlers bij elk van onze projecten. Steeds met een persoonlijke service voor al onze klanten. Klant is koning!

Lees meer

Productgamma

U zal merken dat het brede productgamma van Bachen Rubbens één van de sterkste troeven is tegenover de gekende concurrentie. Hieronder omvatten wij het opmeten, produceren, plaatsen én beletteren van o.a. dekzeilen, voortenten, containerzeilen, zwembadzeilen, huifzeilen, remorquezeilen (zeilen voor aanhangwagens), banners en spandoeken, pergolazeilen en afdekzeilen.

bekijk ons productgamma

Een greep uit onze diensten en producten

Dit is slechts een kleine greep uit ons ruim assortiment producten en diensten.
Neem zeker ook eens een kijkje bij de andere diensten die wij u aanbieden:

Huifjes en aanhangers, Digitaal printen, Belettering, Spandoeken en banners, ...

Een brede waaier aan mogelijkheden

Werp online alvast een blik op de brede waaier aan mogelijkheden die Bachen Rubbens te bieden heeft, en ontdek hoe wij ook uw onderneming van dienst kunnen zijn binnen een professioneel en exclusief kader, met steeds een persoonlijk contact.

Ontdek ons aanbod