Zwembad zeil kopen

Een zwembad zeil kopen: kies voor kwaliteit en schaf dit zeil aan bij Rubbens Dekzeilen. Wij bieden u het totaalpakket: van gedegen advies tot productie, levering en de uiteindelijke montage. Rubbens Dekzeilen is uw vertrouwde partner. Al meer dan 40 jaar zijn wij het vertrouwde adres voor de levering van niets anders dan kwaliteit. Bovendien kunnen wij maatwerk moeiteloos voor u uitvoeren. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie!

Zwembad zeil kopen: ruime keuze en maatwerk mogelijk

Bescherm uw zwembad tegen vuil en blaadjes met een zwembad zeil: deze kunt u kopen bij Rubbens Dekzeilen. Afhankelijk van uw wensen en de eigenschappen van uw zwembad kunt u onder meer kiezen uit:
·         Liners voor zwembaden op maat gemaakt (verschillende diktes)
·         Oprolsysteem (standaard of delux)
·         Trevira winterzeil met of zonder gaas
·         Bubbledoek als zomerzeil (400 micron silver of black of 500 micron gold)
 
Wij voorzien zwembadzeilen van een standaard afwerking. Dit houdt in, steeds afgeboord en voorzien van ringen waar u maar wenst!

Meer weten: contacteer ons!

Wilt u een idee krijgen van de kostprijs of wilt u meer weten over onze confectie mogelijkheden wanneer u besluit bij ons een zwembad zeil te kopen? U kunt ons steeds contacteren voor verdere toelichting en uiteraard een offerte op maat. Wij zijn telefonisch te bereiken via nummer 03/646.91.16.
Contacteer ons
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Vraag of opmerking: