Tentframe

Voor het laten maken en plaatsen van een tentframe moet u bij Rubbens Dekzeilen zijn. Hoogwaardige kwaliteit, snelle en uitstekende service en maatwerk dragen wij hoog in het vaandel. Doordat wij dé specialist zijn op het gebied van het produceren, plaatsen en bedrukken van zeilen en we al meer dan 40 jaar ervaring hebben in deze branche, kunnen wij de kwaliteit en service waarborgen. Laat dus een op maat gemaakt tentframe maken door Rubbens Dekzeilen.

Een op maat gemaakt tentframe van hoogwaardige kwaliteit

Wij bespreken graag met u uw wensen voor een op maat gemaakt tentframe. Deze kunnen wij voor u maken en plaatsen, maar daarnaast kunnen wij ook de tentzeilen voor uw tent verzorgen. Zo kunt u een gehele op maat gemaakte tent door Rubbens Dekzeilen laten maken. Het is ook mogelijk om deze tentzeilen door ons te laten bedrukken en afwerken.

Onze producten

Wij leveren niet alleen een tentframe en tentzeilen op maat, u kunt bij ons terecht voor alles wat met een dekzeil te maken heeft. Van schuifzeilen voor vrachtwagens tot Pergola dakzeilen voor een loungehoek in de tuin. Ook voor onderhoud en reparaties van uw zeilen bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op door te bellen naar 03/646.91.16 om de mogelijkheden te bespreken!
Contacteer ons
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Vraag of opmerking: