Schuifzeilen

Schuifzeilen voor op uw vrachtwagen laat u natuurlijk produceren, plaatsen en bedrukken door Rubbens Dekzeilen. Wij zijn een professioneel familiebedrijf met al meer dan 40 jaar ervaring in de branche. Wij werken allen vanuit dezelfde visie: we investeren in de toekomst. Daarom investeren we regelmatig in technieken voor vooruitgang en modernisering. Naast dat we innovatie erg belangrijk vinden, werken we ook met de meest kwalitatief hoogwaardige materialen. Zo bent u ervan verzekerd dat u bij ons schuifzeilen kunt bestellen die helemaal naar uw wens gemaakt worden.

Schuifzeilen op maat voor uw vrachtwagen

Er zijn verschillende mogelijkheden voor vrachtwagenzeilen. Zo kunt u kiezen voor handige schuifzeilen van Rubbens Dekzeilen. Wij meten deze schuifzeilen graag bij uw vrachtwagen op. Zo kunnen we deze helemaal op maat maken. Vervolgens zetten we de productie in gang; waarbij wij ook  de schuifzeilen bedrukken met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo. Daarna komen wij de schuifzeilen ook graag plaatsen. Wij verzorgen uw zeilen van het meten tot de plaatsing!

Anti-inbraak zeilen

Wij kunnen er ook voor zorgen dat uw schuifzeilen voorzien zijn van anti-inbraak materiaal. We lassen dan langs de binnenzijde kleine stalen vakjes die voor een aanzienlijke vertraging zorgen bij een poging tot inbraak. Benieuwd wat de mogelijkheden voor u zijn? Neem dan eens contact met ons op door te bellen naar 03/646.91.16.
Contacteer ons
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Vraag of opmerking: