Bache voor aanhangwagen


Een bache voor uw aanhangwagen koopt u bij Rubbens Dekzeilen. Wij zijn een echt familiebedrijf en sinds 1982 verzorgen we dekzeilen voor verschillende doeleinden. Van vrachtwagenzeilen tot tenten en van het bedrukken van zeilen tot promotieartikelen. Alles wat met zeilen te maken heeft kunnen wij voor u op maat maken. We maken uiteraard gebruik van materialen van de beste kwaliteit en met meer dan 40 jaar ervaring bent u er bij ons van verzekerd dat het zeil of de bache voor uw aanhangwagen precies naar wens en op maat gemaakt wordt.

Een op maat gemaakte bache voor uw aanhangwagen

Bent u op zoek naar een handig afdekzeil of bache voor uw aanhangwagen? Neem dan eens contact met ons op. Wij maken afdekzeilen voor veel verschillende doeleinden op maat en komen dan ook graag de afmetingen van uw aanhangwagen opmeten, zodat we de bache precies op maat kunnen maken. We hebben verschillende mogelijkheden voor de bache van uw aanhangwagen:
·         Zeil met reclame in print of schildering;
·         Zeil met automatische veer;
·         Zeil met extra versterkingen;
·         Zeil met raam;
·         Zeil met laddergat;
·         Zeil met één, twee of vier kanten die open kunnen.

Onderhoud en bedrukking

Wij zijn er ook voor onderhoud van al uw dekzeilen, en kunnen ook aanhangwagenzeilen bedrukken met bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf. Zo maakt u ook meteen reclame! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 03/646.91.16. Wij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden!
Contacteer ons
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Vraag of opmerking: